Menü Bezárás

Jászkarajenő, 2019. április 7.

A mai perselypénzt a Szentföld javára gyűjtötte a katolikus Egyház.

Külön köszönetemet szeretném kifejezni az asszonyoknak a takarításért, akik pénteken a templomban a vakolat leverése után az óriási portól megszabadították a belső teret.

A templomban majdnem száz égőt és a rendszert le kell cserélnünk. Kérjük, ha valaki tud erre bármilyen összeget szánni, Margitkának adja adományát. Előreláthatólag 150 és 200 ezer Ft közé esik az újítás végösszege. Köszönjük. Egyúttal húsvéti virágra is gyűjtünk.

Karán ezentúl a parókián tartjuk a hétköznapi imaalkalmakat, a keresztutat kivéve.

Szerda 17 órától elsőáldozós hittanra hívjuk az érintetteket a karai plébániára. 18 órától pedig a felnőtteket hívjuk a parókiára.

Csütörtökön ezentúl csak ott tartunk imaalkalmat, ahol szentségimádást követően szentmisét mutatunk be, azaz általában minden 2. héten Karán, a másik héten Jenőn.

A nagyböjti péntekeken az Egyház 14 éves kortól hústilalmat kér a hívőktől, de ne elégedjünk meg ennyi önmegtagadással, mindenki találja meg a saját lemondását, imamódjait és adakozó vagy segítő lehetőségeit. Ezeken a napokon a karai templomban 17 órától keresztutat járunk, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket!

A Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség ifjúsági régiós találkozót tart április 13-án (szombaton) a ceglédi templomban 10-17 óráig. További info: www.mente.hu.

Következő vasárnap ismét felolvasást tartunk Kósa atya írásaiból, kérjük, érkezzenek 15 perccel korábban a szentmisére.